Vi tilbyder et ophold i unikke omgivelser

WIR BIETEN IHNEN EINEN AUFENHALT IN EINZIGARTIGER UMGEBUNG IM STADTCENTRUM,

WE OFFER A STAY IN UNIQUE SURROUNDINGS

Online Booking

Sådan fungerer vores bookingsystem.

Når du booker hos Ribo Bed & Breakfast, kan du selv vælge værelse.
Klik på datoen for ønsket ankomst og ønsket afrejse tidspunk. Udfyld antal personer, samt om der ønskes morgenmad. Afslut med tryk på søg.
Der bliver nu vist de værelser, der er ledige, forudsat der er nogle i det valgte tidsrum. Marker ved et tryk på fluebenet i højre side, hvilket værelse der ønskes.
Udfyld personlige oplysninger og tryk på bestil. Derefter vælges betalingsmåde.
Når du har betalt, modtager du en faktura via email, med din personlige adgangskode. Denne kode benyttes både ved indgang ved hoveddøren, samt ved indgang til værelset.


Persondatapolitik | Ribo Bed & Breakfast

I det følgende redegøres der for, hvordan RIBO Bed & Breakfast anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside samt anvender de forskellige tjenester på hjemmesiden.
1. Indsamling af personlige oplysninger
Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse og lignende identifikationsoplysninger.

2. Anvendelse af personoplysninger
Personoplysninger indsamles og anvendes i forbindelse med:
Gennemførelse af bookinger via vores hjemmesider:


- Fremsendelse af ordrebekræftelse
- Booking af overnatninger

Kreditkortoplysninger:
- Booking med forudbetaling


3. Cookies
Vores hjemmeside bruger cookies for at kunne følge brugeradfærd og gøre din oplevelse af vores websider mere personlig.

4. Links til andre websites mv.
Vores hjemmeside indeholder links til andre websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehavernes politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

5. Afbestilling
Bookinger kan afbestilles gebyrfrit på E-mail: info@ribobandb.dk indtil 5 dage før den aktuelle overnatningsdag. Bookinger foretaget senere end 5 dage før overnatningsdagen, er bindende og refunderes ikke, uanset om værelset benyttes eller ej.

6. Morgenmad
Morgenmad skal bestilles senest kl. 20.00 dagen før.

7. Bekræftelse
Efter bookingen er foretaget vil du inden for 10 min modtage en bekræftelse på mail. Modtager du ikke denne bekræftelse, skal du kontakte RIBO Bed & Breakfast på mail: info@ribobandb.dk